Suomen Yrittäjien viestintähanke

Yrittäjät vahvistaa yrittäjien ammatillisen koulutuksen tuntemusta


Tavoitteena Suomen Yrittäjillä on edistää työelämälle suunnattavien ammatillisen koulutuksen palveluiden tavoitettavuutta ja tunnettuutta. Yrittäjien on tärkeä tietää, minkälaisia koulutuksia on mahdollista hankkia ja mistä, sekä minkälaista osaamista he tarvitsisivat.

Ammatillisen koulutuksen palvelut työelämän ja yrittäjän osaamisen kehittäjänä –viestintähanke toteutetaan vuoden 2020 aikana Opetushallituksen rahoittamana. Amisharjoittelu.fi ei saa rahoitusta Opetushallitukselta tai Suomen Yrittäjiltä.

Hankkeessa viestitään eri kanavissa ammatillisen koulutuksen monipuolisista mahdollisuuksista. Lisäksi hankkeessa tuodaan näkyville hyviä esimerkkejä yrittäjien ja ammatillisten oppilaitosten yhteistyöstä sekä ammatillisesta koulutuksesta. Hankkeessa tehdään yhteistyötä Suomen yrittäjien alue- ja paikallisyhdistysten sekä toimialajärjestöjen, Suomen Yrittäjäopiston sekä ammatillisten oppilaitosten kanssa. Lisäksi yhteistyötä tehdään yrityksiä ja opiskelijoita yhdistävän Amisharjoittelu.fi:n kanssa.

Lisätietoja:

Lue lisää Suomen Yrittäjien ammatillisen koulutuksen viestintähankkeesta täältä.

Open chat
1
Hei!
Miten voin auttaa?
Powered by