Suomen Yrittäjät ry:n viestintähanke

Yrittäjät vahvistaa yrittäjien ammatillisen koulutuksen tuntemusta


Suomen Yrittäjät ry:n ammatillisen koulutuksen viestintähankkeen tavoitteena on edistää työelämälle suunnattavien ammatillisen koulutuksen palveluiden tavoitettavuutta ja tunnettuutta. Yrittäjien on tärkeä tietää, minkälaisia koulutuksia on mahdollista hankkia ja mistä, sekä minkälaista osaamista he tarvitsisivat.

Hankkeessa viestitään eri kanavissa ammatillisen koulutuksen monipuolisista mahdollisuuksista. Lisäksi hankkeessa tuodaan näkyville hyviä esimerkkejä yrittäjien ja ammatillisten oppilaitosten yhteistyöstä sekä ammatillisesta koulutuksesta. Hankkeessa tehdään yhteistyötä Suomen Yrittäjät ry:n alue- ja paikallisyhdistysten sekä toimialajärjestöjen, Suomen Yrittäjäopiston sekä ammatillisten oppilaitosten ja median kanssa. Lisäksi yhteistyötä tehdään yrityksiä ja opiskelijoita yhdistävän Amisharjoittelu.fi:n kanssa.

Ammatillisen koulutuksen palvelut työelämän ja yrittäjän osaamisen kehittäjänä –viestintähanke toteutetaan vuoden 2020 aikana Opetushallituksen rahoittamana. Amisharjoittelu.fi ei saa rahoitusta Opetushallitukselta tai Suomen Yrittäjät ry:ltä, vaan toimii yhtenä viestintäkanavana.

Lisätietoja:

Lue lisää Suomen Yrittäjät ry:n ammatillisen koulutuksen viestintähankkeesta täältä.

Open chat
1
Hei!
Miten voin auttaa?