Amisrekry/Amisharjoittelu

Kirjaudu sisään tästä.

Oletko uusi?

Amisharjoittelun tarina

Amisrekryn itepalvelukanava Amisharjoittelu päivänvalon vuonna 2019.

Amisrekryn ja Amisharjoittelun taustalla on ammatillisia opettajia sekä suuri määrä henkilöstöalan työkokemusta ja osaamista. Sanna Järvinen toimii sekä Amisrekryn että Amisharjoittelun toimitusjohtajana ja lisäksi taloushallinnon lehtorina yhdessä Suomen suurimmista ammatillisista oppilaitoksista.

”Olen nähnyt opiskelijoiden hädän, kun koulutussopimuspaikkaa ei meinaa löytyä. Taustalla voi olla nuoruuden epävarmuutta lähteä kyselemään yrityksistä paikkoja. Samalla yritykset ottavat Amisrekryyn yhteyttä ja kyselevät, mistä he saisivat työharjoittelijoita. Amisharjoittelu on nyt vastaus tähän ongelmaan.” kertoo Sanna. ”Samalla se myös helpottaa opettajan työtä, eikä opettajan enää tarvitse metsästää koulutussopimuspaikkoja matti myöhäisille.” ”Aikaisemmassa työelämässäni olen ollut mukana useassakin HR:n IT-projektissa niin projektiryhmän jäsenenä kuin projektinjohtajanakin. Tiedän, että järjestelmän helppokäyttöisyys on ehdoton edellytys. Esimiehillä ja HR:llä ei ole aikaa alkaa opetella ohjelman käyttöä, vaan sen on ohjattava käyttäjäänsä eteenpäin.” Tästä Amisharjoittelu onkin jo saanut kiitosta. Järjestelmä on hyvin helppokäyttöinen.

Haluamme jatkuvasti kehittää Amisharjoittelua, jotta se vastaisi paremmin niin yritysten, opiskelijoiden, työnhakijoiden kuin oppilaitostenkin tarpeita. ”Olemme todella kiitollisia kaikesta palautteesta, jota saamme.” sanoo Sanna. ”Lähdimme aluksi liikkeelle pelkistä työharjoittelupaikoista, mutta yritysten tarpeesta lisäsimme myös työpaikka-vaihtoehdon Amisharjoitteluun. Haluamme mahdollistaa yrityksille helpon väylän ammatillisiin opiskelijoihin ja oppilaille helpon keinon löytää niin koulutussopimuspaikka kuin työpaikkakin.”

Liity sinäkin mukaan jo tänään! Se on helppoa ja ilmaista!

Amisharjoittelua käyttää jo