Usein kysyttyä

  1. Mitä Amisharjoittelu maksaa? Amisharjoittelu ei maksa mitään eli se on ILMAINEN.
  2. Mitä hyötyä Amisharjoittelusta on yritykselle? Amisharjoittelu auttaa yrityksiä tavoittamaan ammatilliset opiskelijat koko Suomessa. Et tarvitse useita eri tunnuksia, vaan voit ilmoittaa harjoittelupaikkoja Hangosta Ivaloon asti. Amisharjoittelu on hyvin yksinkertainen, selkeä ja helppokäyttöinen sekä ILMAINEN.
  3. Mitä hyötyä Amisharjoittelusta on opiskelijalle? Löydät koulutussopimuspaikat ja oppisopimuspaikat koko Suomesta helposti, yhdestä kanavasta. Amisharjoittelussa on myös ammatillisille opiskelijoille ja vastavalmistuneille tarkoitettuja työpaikkoja tarjolla. Amisharjoittelu on helppokäyttöinen ja ILMAINEN.
  4. Mitä hyötyä Amisharjoittelusta on oppilaitokselle? Amisharjoittelu helpottaa opettajien työtä auttamalla opiskelijoita löytämään koulutussopimuspaikat helposti. Se vahvistaa alueen yritysten ja oppilaitosten yhteistyötä. Oppilaitoksen ei tarvitse kuin kertoa Amisharjoittelusta opiskelijoille ja yrityksille, muuta panostusta ei tarvita.
  5. Ilmaisia lounaita ei ole, mistä Amisharjoittelu saa rahaa? Rahoitamme toimintamme mainosten myynnillä. Pystymme tarjoamaan yrityksille mahdollisuuden mainostaa yritystään juuri tietyn alan opiskelijoille Amisharjoittelussa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää! Me autamme!