Kevytyrittäjyys

Hanki lisätuloja ja vahvista ammatillista osaamistasi kevytyrittäjänä

Kevytyrittäjyys on erinomainen keino ansaita lisätuloja opiskelun ohessa tai valmistumisen jälkeen

Tiesitkö, että voit tehdä töitä kevytyrittäjänä opiskelun ohella tai valmistumisesi jälkeen, ja ansaita samalla rahaa omalla osaamisellasi? Asiakkaasi voi olla yksityinen tai yritys, esimerkiksi yritys, jolle olet tehnyt työharjoittelusi tai muuta työtä jo aiemmin. Kevytyrittäjyys on siis vaihtoehto palkkatulolle.

Kevytyrittäjyyden edut sinulle ja asiakkaallesi

Amisrekry tekee yhteistyötä Omapajan kanssa, joka tarjoaa kevytyrittäjyyspalvelua pitkällä kokemuksella. Kevytyrittäjänä sinun ei tarvitse itse huolehtia kirjanpidosta, tilinpäätöksestä, verotuksesta tai viranomaisilmoituksista. Asiakkaasi maksaa vain lähettämäsi laskun, eikä hänen tarvitse huolehtiamuista maksuista, joita liittyisi esim. palkanmaksuun. Kevytyrittäjänä sinun on mahdollista ansaita jopa paremmin, kuin perinteisenä palkansaajana.

Aloita helposti kevytyrittäjänä

  1. Liity Omapajan palveluun ilmaiseksi. Saat laskutustyökalun tunnukset heti käyttöösi!
  2. Tee sopimasi työ asiakkaallesi ja laskuta työsi helposti Omapajan kautta.
  3. Asiakkaasi maksaa laskun ja saat sen tilillesi.

Liittyminen Omapajaan on ilmaista, eikä se velvoita sinua mihinkään. Omapajan laskutuspalvelun kautta toimiminen on turvallista. Kun sinulla ei ole laskutusta, sinulle ei aiheudu kulujakaan. Maksat Omapajan palvelumaksua (5 – 7 % laskutuksestasi) vain silloin, kun sinulle maksetaan palkkaa Omapajan kautta.

Kun aloitat työskentelyn kevytyrittäjänä, sinun ei tarvitse rekisteröidä yritystäsi eikä siten maksaa rekisteröinnistä aiheutuvia kuluja. Et myöskään tarvitse alkupääomaa kevytyrittäjyyden aloittamiseen. Kevytyrittäjyys on sinulle siis erinomainen tapa ansaita itsenäisesti sekä oppia työssäsi paremmaksi. Lue lisää ja luo ilmaiset tunnukset!

Ota yhtyettä ja kysy lisää!