Yleinen

Yhteistyötä Suomen Yrittäjien kanssa

Suomen Yrittäjillä on käynnissä tänä vuonna Opetushallituksen rahoittama viestintähake, jossa pyritään edistämään työelämälle suunnattavien ammatillisen koulutuksen palveluiden tunnettuutta ja tavoitettavuutta.

Amisharjoittelu.fi ja Suomen Yrittäjät tekevät yhteistyötä ja pyrkivät viestimän mm. yrityksiä ja opiskelijoita yhdistävästä Amisharjoittelu.fi-palvelusta, joka on ilmainen yrityksille, opiskelijoille ja oppilaitoksille. Amisharjoittelu.fi ei kuitenkaan saa rahoitusta Opetushallitukselta tai Suomen Yrittäjiltä.

Amisharjoittelu.fi:n kautta on helppo tavoittaa ammatillisia toisen asteen opiskelijoita ympäri Suomea. Yritys voi ilmoittaa palvelussa työharjoittelu- eli koulutussopimuspaikkoja, oppisopimuspaikkoja sekä työpaikkoja yksillä käyttäjätunnuksilla mihin päin Suomea tahansa.

”Haluamme tarjota helpon ja yksinkertaisen kanavan yrityksille tavoittaa ammatillisia toisen asteen opiskelijoita sekä opiskelijoille nopean keinon löytää koulutussopimuspaikka tai työpaikka”, kertoo Amisharjoittelun toimitusjohtaja Sanna Järvinen. Amisharjoittelu.fi on otettu hyvin vastaan yrityksissä. Opiskelija- ja yrityskäyttäjiä tulee koko ajan lisää. Liity sinäkin mukaan! Se on ilmaista ja helppoa! Tee profiili jo tänään!

Anne Öhman ja Sanna Järvinen – Yhteistyössä on voimaa!

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *